Menü
4026 Debrecen, Péterfia utca 34. +36/30-748-8901

„Az ész, az egyformán lehet az isten adománya s az ördög ajándéka. Az a kérdés, mi lakik a szívben, s nem az, hogy mi az agyban. Romlott szívvel a legeszesebb ember sem fog az emberiségre áldásos cselekedeteket elkövetni, jó és nemes lélekkel azonban a legkorlátoltabb ember is hasznos tagjává lesz a társadalomnak." - Légy jó mindhalálig

Reskontó Étterem, Bisztró, Borozó és Terasz Debrecenben

Kedves Látogató!

Pakk, reskontó, Pósalaki úr, Simonyi óbester - egy-egy szó elég hozzá, hogy mindannyian a kis Nyilas Misire gondoljunk. Móricz Zsigmond regénye adta az ihletet éttermünk filozófiájához, amelyet családunk több mint 30 éves szakmai gyakorlata és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettsége indított el.

A Reskontó Étterem Debrecen belvárosában, a Nagytemplom és a híres Debreceni Református Kollégium tőszomszédságában található, ideális a várost körülvevő turisztikai kirándulás megállóhelyének. A több részből álló vendégtér lehetőséget nyújt a'la carte étkezésre, a bisztró részben gyorsabb, önkiszolgáló rendszerben történő kiszolgálásra, mely különteremként is funkcionál zártkörű rendezvények alkalmával. A borozó hagyományőrző stílusát megtartva kellemes atmoszférájú, mely az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt közkedvelt. Nyáron az étterem tágas, csendes udvarán szép, hangulatos környezetben terasz kerül kialakításra. Saját parkolóval rendelkezünk.

A Reskontó egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek.

Szeretettel várunk mindenkit a Reskontó Étteremben!


Vállalkozásunk a koronavírus-járvány gazdasági következményének kezelésére és a technológiai korszerűsítésre az alábbi támogatásokat kapta: