Előételek STARTERS
1. Zöldfűszeres lazacpástétom zsenge tavaszi zöldségekkel (1, 2, 3, 5, 7, 14) 4960.-
Herb-seasoned salmon pâté with tender spring vegetables
Levesek SOUPS
2. Bajor májgombócleves (1, 3, 14) 3140.-
Bavarian liver dumpling soup
3. Parmezános brokkolikrémleves füstölt fürjtojással (2, 3, 14) 2920.-
Parmesan broccoli cream soup with smoked quail egg
Főételek MAIN COURSES
4. Csípős lazacsteak mentás zöldborsóhabbal, szárított paradicsomos francia burgonyával (1, 2, 3, 7, 14) 8980.-
Spicy salmon steak with minty green pea foam and served with potatoes au gratin with sun-dried tomatoes
5. Vaslapon grillezett csirkemellsteak színes borsmártásban, sváb burgonyasalátával (2, 14) 5340.-
Iron-grilled chicken breast steak in colorful pepper sauce with Swabian potato salad
6. Édes chilis pirított rizstészta sült tojással és malaccsászárral (3, 8, 11, 14) 5120.-
Sweet chili fried rice noodles with fried egg and pork belly
Desszert DESSERT
7. Fehércsokis mousse karamellizált mogyoróval, gyümölcsökkel (2, 3, 8) 2780.-
White chocolate mousse with caramelized hazelnuts and fruits